Om oss

TeamMotion är verkligen ett litet företag. Två anställda är vi. That's it. Desto mer hjärta och själ finns det i företaget.


Alexander är utbildad på Balettakademien i Stockholm.Efter sin utbildning reste han till England där han omedelbart fick jobb för två av musikalvärldens största namn; Sir Andrew Lloyd Webber och Cameron Mackintosh. I flera år jobbade han i USA och turnerade även på några av världens största lyxkryssare.Han Har även jobbat på den världskända kabareten Moulin Rouge.

 

Nu lägger Alex all sin energi på att utveckla sin egen dansskola. Han är utbildad styrkeinstruktör och har licens för nästan samtliga Zumba®-genrer.


Fredrik har sedan barnsben stått på scen.redan som åttaåring gjorde han sin scendebut.I vuxen ålder trillade han in på musikalscenen och har varit med i stora produktioner såsom "High School Musical" och "Mamma Mia!".

 

Fredrik är utbildad Medicinsk Massageterapeut och certifierad av BMM (Branchorganisationen Medicinsk Massageterapi). Även Fredrik har licens i nästan samtliga Zumba®-genrer.


 

 

 

 

 

 

 

 

Du hittar oss på Limhamnsvägen 109, Limhamns industriby. Det ser kanske lite ruffligt ut på utsidan, men AAAAALLRA längst in på gården finns det en riktig pärla. Ett nybygge där vår studio huserar.

 

 

 

 

 

 

 

Vi har en stor och luftig studio med ett otroligt ljusinnsläpp. Det är här allt det roliga händer. 

från receptionen kan du gå in i ett omklädningsrum med dusch. Det finns även två toaletter, varav en är handikappanpassad.

 

I själva receptionen kan du sitta och titta in i salen genom stora panoramafönster. Det är även här du köper ditt klippkort. I shoppen finns dessutom en massa annat, såsom kokosvatten (naturens egen återhämtningsdryck), rawbars, dvs. nyttiga powerbars utan en massa socker och onödigheter.