Om oss

Teammotion är verkligen det lilla företaget, endast två dansinstruktörer, men med desto mer hjärta och själ i vår verksamhet.


Alexander är utbildad på Balettakademien i Stockholm.Efter sin utbildning reste han till England där han omedelbart fick jobb för två av musikalvärldens största namn; Sir Andrew Lloyd Webber och Cameron Mackintosh. I flera år jobbade han i USA och turnerade även på några av världens största lyxkryssare.Han Har även jobbat på den världskända kabareten Moulin Rouge.

 

Nu lägger Alex all sin energi på att utveckla sin egen dansskola. Han är utbildad styrkeinstruktör och har licens för nästan samtliga Zumba®-genrer.


 

Malin började dansa balett redan som liten flicka och tränade gymnastik, senare började hon även dansa Jazz. Tyvärr satte flera knäoperationer stopp för danskarriären.

"2013 steg jag för första gången in i TeamMotions lokaler och Träffade Alexander. Stel i kroppen av både rörelseinskränkningar och rädsla tog jag mina första danssteg igen. Alexander bytte ut steg till mig i sina koreografier så jag kunde följa med, fast på mitt sätt, och jag kände mig trygg och glädjen började sakta komma tillbaka. Sedan dess har jag dansat med Alexander vid min sida och fått glädjen att njuta av hans fantastiska koreografier och härliga personlighet.  I dansen får jag utlopp för mina känslor, kreativitet, musikalitet, samtidigt som jag mår så mycket bättre.

 

Malin är licensierad Zumba® Fitness och Zumba® Gold-instruktör sedan februari 2020.