Frågor och svar

Ibland kan det vara svårt att hitta den informationen man är ute efter. Här har vi listat det mesta, men om du skulle sakna något är det bara att du har av dig via formuläret nedan eller på info@teammotion.se.


OBS!: Fyll i rutorna märkta med en asterisk.


BOKNING OCH AVBOKNING:

Bokning sker via vår bokningssajt som du hittar HÄR. Första gången skapar du ett konto, det tar inte mer än en minut, sedan är det bara att boka dina pass/Behandlingar.

Kan du inte komma på ditt pass är det viktigt att du avbokar din plats SENAST två timmar innan passet börjar. Detta för att någon annan ska kunna ta din plats!

Det går att komma oanmäld, men då kan vi inte garantera dig en plats på passet. Det är dessutom bra att boka sin plats, för om vi av någon anledning skulle bli tvugna att ställa in passet så kontaktar vi samtliga anmälda via sms.

 

PRISER:

Vi vill att det ska vara så förmånligt som möjligt för dig att träna hos oss. Vi erbjuder därför klippkort för våra Zumba®-pass.De är helt opersonliga, så du och din vän kan dela på ett kort! Dessutom är de inte tidsbegränsade. Det gör att du kan träna när DU har tid. För dig som är student erbjuder vi 20% rabatt på samtliga klippkort mot uppvisande av ditt studentkort tillsammans med legitimation

 

10-kortt: 900 kr (giltigt på samtliga Zumba®-pass)

20-kort: 1600 kr (giltigt på samtliga Zumba®-pass)

10-kort GOLD: 720 kr (endast Zumba® GOLD-pass)

20-kort GOLD: 1280 (endast Zumba® GOLD-pass)

 

REGLER I STUDION:

Ta av dig ytterskorna när du kommer in. Detta eftersom vi inte vill få in smuts och småsten i studion, då en del av våra kunder föredrar att träna i strumpor eller barfota.

Behandla medtränande med respekt och håll god ton. Dela med dig av din ytan vi har.

 

 

För behandlingspriser på Chiropraktikaktuten, besök www.chiropraktikakuten.se