Covid-19 och onlinepass

Märkliga tider, märkliga tider.

 

 Många av er håller sig, av förklarliga skäl, hemma i dessa tider. 

Behovet att träna minskar inte för det, tvärtom kan det vara viktigare än nånsin förut. Det blir mycket stillasittande när man kan jobba hemifrån, i pyjamas, och äta Ben&Jerrys direkt ur burken (Bara jag som gör det?).

 

 Våra klasser kör vidare som vanligt. Vi är dock väldigt noga med att desinficera handtag, hantlar och mattor efter varje pass. Därför ber vi dig som tränar i studion att INTE lägga/hänga tillbaka den utrustning du har använt efter passet. På  så sätt blir det lättare för oss att hålla allting rent.

 

 

 Eftersom det är många som håller sig hemma, eller faktiskt till och med sitter fast utomlands, börjar vi nu med online-pass.

Det är en livesändning av våra vanliga klasser, som du som sitter hemma kan vara med på via en dator, telefon eller padda.

 Allt du behöver göra är att ladda ner appen "Zoom cloud meeting" till den enhet du vill använda, skapa ett gratis konto och sedan hålla utkik på våra sociala medier eller hemsidan, då vi varje söndag kommer meddela vilka klasser som sänds online. Då kommer även mer detaljerad information om hur du anmäler dig.

 

Redan ikväll kl. 18.00 har vi ett gratis test-pass för alla som vill träna online.

Starta Zoom och ange meeting ID: 927-5454-3950.

Hoppas vi ses!